040 TTIP vrij! – 22 oktober 2016

Binnenkort (22 oktober) is er een nationale actie dag tegen Foute Vrijhandelsverdragen, waaronder TTIP.  Deze is in Amsterdam, en daar kunnen de Eindhovenaren natuurlijk niet aan ontbreken. Om dit voor elkaar te krijgen was er een brainstorm op 5 oktober.
U kunt zich per mail inschrijven voor gezamenlijk vervoer naar Amsterdam op 22 oktober. Dit is voor ons zodat we een indicatie hebben hoeveel er wellicht mee gaan. Het vervoersmiddel zelf staat daarbij nog open maar denk aan een gezamenlijke busreis of groepsreis per trein. Waarschijnlijk zijn er reiskosten aan verbonden. We zijn echter in gesprek met sponsoren. U kunt uw interesse aan ons laten weten door een mail te sturen naar Bernard Gerard (bjmgerard@gmail.com) Vermeld in deze mail je naam, e-mail en je telefoon nummer.
Voor het samen reizen naar de manifestatie in Amsterdam
Datum: 22 oktober 2016
Tijd: Nader te bepalen
Opgeven bij: Bernard Gerard
Door te mailen naar: bjmgerard@gmail.com), vermeld hierbij: Naam, Email en Telefoon nummer
Uiteraard is iedereen welkom. Dus deel het graag!
Met vriendelijke groet,
Namens 040TTIPVrij
Mischa Hakvoort
Ook te vinden via Facebook: