Rondleiding Eetbaar park Meerland – 1 oktober 2016

Na het succes van de rondleiding vorig jaar organiseert Duurzaam Meerhoven dit jaar op 1 oktober weer een rondleiding in park Meerland met het thema Eetbaar park Meerland. Voor de tweede keer zullen Anita Liebregts (Natuurrijk Meerhoven) en Claudia Stoldt (De Tuinfluiter) deze rondleiding verzorgen. Onder hun leiding gaan we verkennen wat er aan eetbare zaden en vruchten in het park te vinden is.

Datum en tijd: zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 12.30 uur
Locatie: verzamelen bij de kerstboom op het heuveltje tussen de drie weides aan het fietspad van Zandrijk naar Veldhoven
Kosten: gratis
Aanmeldingen: info@detuinfluiter.com (wordt op prijs gesteld, maar is niet nodig)

Heb je zin om actief te worden bij Duurzaam Meerhoven laat het ons weten, er zijn verschillende mogelijkheden. Later dit jaar willen we ook weer een plantdag organiseren om een nog grotere diversiteit aan lekkere dingen in het park te planten. Andere leden zijn bezig met kledingruil, zwerfafval opruimen, energie en verlichting.