Congrestival 040 – 19 september 2016

Wie zijn we?
Wij zijn de regiegroep Congrestival 040!: een groep enthousiaste en ondernemende mensen uit de regio Eindhoven die met elkaar verbonden zijn door hun betrokkenheid bij een duurzamer Eindhoven.

Waarom duurzaamheid?
Er gebeurt in Eindhoven al veel op het gebied van duurzaamheid. Er zijn buurtmoestuinen en honderden daken met zonnepanelen. Bedrijven zijn bezig met duurzaam ondernemen en de gemeente heeft een groot programma Duurzame Ontwikkeling. Prachtig allemaal, maar het is niet genoeg. We moeten verbreden, versnellen en verbinden.

Het Congrestival 040 en jij!
Dát is het doel van het Congrestival 040: versterken van duurzaamheid in Eindhoven. Op 19 september, 28 en 29 september en op 10 oktober 2016 willen we met jou aan de slag gaan met de thema’s, circulaire economie, sociale duurzaamheid, energie(besparing) bij bedrijven en in de gebouwde omgeving, duurzame inrichting en ontwikkeling van de stad, voedsel aan de basis, productie en opslag van energie en verkeer & vervoer. Tijdens 3 bijeenkomsten gaat het om jouw bijdrage! Om initiatieven en ideeën te inventariseren, te koppelen én uit te breiden.
Kom dus ook want dit mag je niet missen.

Fontys Sporthogeschool
Op 19 september vindt de eerste bijeenkomst plaats in het nieuwe gebouw van de Fontys Sporthogeschool. Van 16.00 uur tot 22.00 uur hopen we op jouw bijdrage te rekenen. We zijn ervan overtuigd dat jij en de stad daar beter van worden. Voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden, kijk op onze website
www.040goedbezig.nl/congrestival040
of meld je aan via www.aanmelder.nl/89676/subscribe?survey_id=75627

Fontys Sporthogeschool
Theo Koomenlaan 3, 5644 HZ Eindhoven