Eetbaar park Meerland – 11 oktober

Anita Liebregts (Natuurrijk Eindhoven) en Claudia Stoldt (De Tuinfluiter) verzorgen op verzoek van de werkgroep Duurzaam Meerhoven een rondleiding in Park Meerland rondom het thema Eetbaar Park. Onder hun leiding gaan we verkennen wat er zoal aan eetbaars in het park te vinden is. En misschien ontstaan er zo ideeën om het park eetbaarder en aantrekkelijker te maken voor mens en dier.

Datum en tijd: zondag 11 oktober van 11.00 tot 12.30 uur
Locatie: verzamelen bij de kerstboom op het heuveltje tussen de drie weides aan het fietspad van Zandrijk naar Veldhoven
Kosten: gratis (een donatie voor het realiseren van de ideeën die ontstaan wordt op prijs gesteld)
Aanmeldingen: duurzaam@meerhoven.nl (wordt op prijs gesteld, maar is niet nodig)

Heb je zin om actief te worden binnen de werkgroep Duurzaam Meerhoven laat het ons weten. We gaan in ieder geval in het voorjaar een dag in het park aan de slag om te planten en te snoeien. Andere leden zijn bezig met kledingruil, zwerfafval opruimen, energie en verlichting.

TUINFLUITER_LOGO_CMYK_verijkt_zwart  Natuurrijk logo