Transitie-inloop PERMACULTUUR – 10 september

Donderdag 10 september is er om 20:00 een ‘inloopavond stadslandbouw’ over permacultuur.
LET OP! GEWIJZIGDE LOCATIE!!!
Permacultuur is een ontwerpwetenschap voor de menselijke leefomgeving, op een manier die ecologisch duurzaam en economische stabiel is. Een aantal Eindhovense Perma-Cultuur Designers lichten toe wat zij de belangrijkste ethische principes of ontwerpprincipes vinden. De sprekers van die avond zijn o.a. Leo Bakx (Aardwerk) , Bertie van de Boogaard (IVN, Velt), Ellen (Ellen-Ehv.) en Rosa Kuipers (nutrientenkringlopen).

Dit keer zijn we  te gast op Strijp-S in het glaspaviljoen, gelegen in plug-in-city, een tijdelijke locatie met veel containers en andere hergebruikte materialen (in de buurt van station Beukenlaan) Leidingstraat, Eindhoven. Kijk op hun website voor een kaartje met de precieze ligging.

Inloop vanaf 19.45, inleidingen vanaf 20.00, toegang wat-het-je-waard-is (dus niet gratis).
Koffie, thee en andere drankjes tegen betaling.

TransitieStad Eindhoven organiseert regelmatig inloopavonden,  waarvan 4 keer per jaar samen met Proeftuin040, over stadslandbouw. De avonden worden telkens rondom een specifiek thema gehouden en vinden soms op locatie plaats. Het delen van kennis is uiteraard een belangrijk uitgangspunt van de inloopavonden, maar het bezoeken van mooie plekken in Eindhoven, laagdrempeligheid en de gezelligheid van elkaar ontmoeten zijn minstens net zo belangrijk.

Wat ons betreft een mooi moment om elkaar weer eens te treffen én wat te leren! We zouden het dan ook erg leuk vinden als jullie vrienden, kennissen en potentieel geïnteresseerden uit zouden willen nodigen voor deze avond en dit bericht door zouden willen sturen. En we zouden het natuurlijk nog leuker vinden om jullie ook zelf te mogen begroeten!