Eten zonder Streken

De afgelopen weken heeft er een aantal keren iets in de krant gestaan over de verpakkingsloze winkel. Diverse plaatsen kwamen daarvoor in aanmerking. Wat schetst mijn verbazing toen ik afgelopen woensdag in de krant las dat op 24 oktober a.s. de eerste verpakkingsloze winkel wordt geopend in Eindhoven!

De winkel heet ‘Eten zonder Streken’ en zit aan de Edisonstraat 115-117.

Wie doet verslag?

http://etenzonderstreken.nl/

Een gedachte over “Eten zonder Streken”

  1. Een geweldige winkel, groenten van het seizoen en uit de volle grond, (h)eerlijk vlees, kip, eitjes, brood, zalige jams en honing, kruiden, kaas en nog veel meer. Zelf je havermout en meel scheppen. Wij zijn klant vanaf het eerste uur en super enthousiast. Last but not least: daar is de klant geen koning, maar keizer! Tamara, je verdient een grote klantenkring!

    N.B: de rauwe ham en droge worst is zoooo lekker!

    Frank en Annie van Bree

Reacties zijn gesloten.