Duurzaam Diner – ’t Vonderke – 25 september

't Vonderke

Op 23 september lieten we via deze site weten dat het Duurzaam Diner niet zou doorgaan vanwege een een gebrek aan belangstelling. De volgende dag bleek dat er wel een aanmelding was. En besloten we als organiserend duo om het Duurzaam Diner toch door te laten gaan. Omdat ze bij ’t Vonderke standaard geen vegetarische gerechten op de kaart hebben staan, zijn we daarop uitgeweken naar Gusto-040. Wat prima is bevallen. We hebben zelf nog met iemand van de bediening zitten praten over duurzaamheid en vegetarisch eten en adressen uitgewisseld. Alhoewel Gusto-040 bij de bereiding wel enkele biologische ingrediënten gebruikt, zijn de hoofdbestanddelen zoals groenten, vis en vlees niet biologisch. Ze hebben een mooie selectie vegetarische gerechten.

Het is een tijdje stil geweest rondom het Duurzaam Diner, maar Chris heeft het nu geadopteerd en het beloofd een gezellig najaar te worden.

Om te beginnen gaan we op 25 september dineren bij Café ’t Vonderke. Speciaal voor ons kookt kok Frank een vegetarisch 2-gangenmenu voor € 14,90. Hij zal daarin een aantal biologische ingrediënten verwerken, maar niet alles zal biologisch zijn.

Datum: donderdag 25 september vanaf 18.00 (uiterlijk 18.30 uur aan tafel)
Locatie: Café ’t Vonderke, Lodewijk Napoleonplein 9
Kosten: € 14,90 voor het 2-gangenmenu plus je consumpties
Opgeven tot 23 september: info@transitiestadeindhoven.nl

Reserveer 23 oktober en 27 november vast.