Kledingruil in Meerhoven – 26 maart

Na het succes van de kledingruil najaar 2013, hebben we er weer heel veel zin in. Kom ook ruilen!
Buurtvereniging Zand-, Bos-en Meerrijk presenteert Kledingruil in Zalencentrum De Hangar op 26 maart vanaf 19.30 uur. Uitgekeken op je kleding of een miskoop die in de kast blijft hangen, waarom dan niet met een ander ruilen. Iedereen is welkom!
De Kledingruil avond geeft volwassenen de kans om gratis aan nieuwe kleding te komen en kennis te maken met buurtgenoten. Waarom kleding weggooien of op Marktplaats zetten als je je buurtgenoten er blij mee kan maken? Je ingeleverde kleding en/of accessoires mag je –als het er nog is- aan het einde van de avond weer meenemen.
De spelregels
Het inleveren van je kleding en of accessoires kan alleen tussen 19.30 – 20:00 uur. We ruilen van 20:00 – 22:00 uur. We accepteren alleen gewassen en in goede staat verkerende kleding en/of accessoires voor volwassenen, vanaf maat S. Uitgezonderd ondergoed, panty’s, sokken, schoenen en oorbellen. Om te garanderen dat er voor iedereen iets leuks te ruilen is, vragen we je om maximaal vijf kledingstukken mee te nemen. Voor accessoires geldt: twee accessoires voor één kledingstuk. Denk hierbij aan riemen, tassen, sjaals, mutsen, armbanden en kettingen.
Vanaf 19.30 uur ben je welkom.
Gratis entree met thee en koffie.
Locatie: Café/Zalencentrum De Hangar, Meerbos 4, 5658 LA Eindhoven.
Vragen? communicatie@zand-bosrijk.nl
Organisatie: Cindy, Karin, Chantal en IngeOvergebleven kleding neem je weer mee naar huis, of wordt gedoneerd dress for succes (http://www.dressforsuccess.nl/index.php).