Voor niets gaat de zon op: zonnepanelen in Meerhoven

De energietransitie kan ook bij jou thuis beginnen. Maak je gebruik van de zonnepanelen actie van 040Energie, dan heb je er geen omkijken naar. De familie Pulles is een van de 15 gezinnen in Meerhoven die hun panelen via 040Energie hebben laten leggen (lees hun verhaal). Het levert hen een jaarlijkse energiewinst van € 316,– op!

Begin juli brengt Duurzaam Meerhoven de zonnepanelen actie van 040Energie nogmaals onder de aandacht middels borden met opbrengst bij trotse bezitters. Ook wordt er huis-aan-huis een flyer bezorgt. Zo willen we nog meer Meerhovenaren attenderen op de mogelijkheden van de zon.

Hoe werken zonnepanelen?

Wil je meer weten over zonnepanelen? Dit artikel gaat over de werking, of het ook bij jou kan en wat het je oplevert. Naar Pluk de zon met zonnepanelen.

Waarom wachten?

Die vraag stelt Wim Sinke, onderzoeksleider bij ECN Solar Energy en hoogleraar zonnestroom aan de Universiteit van Amsterdam. Hij ziet de toekomst voor zonne-energie rooskleurig in. Wil je weten waarom? Naar Vijftien jaar gratis stroom.

Een vrijblijvend persoonlijk advies

Je kunt van hetzelfde mooie aanbod van 040Energie profiteren.

Vraag direct een quickscan aan via http://040energie.nl/040zon/deelnemen/. Je krijgt de quickscan per e-mail thuisgestuurd, hierin is gekeken of je dak op het eerste oog geschikt is en wat er ongeveer geplaatst kan worden. De tweede stap is een schouw. Een expert komt bij jou thuis de situatie opnemen en bespreken wat er bij komt kijken. Hier zijn kosten aan verbonden (€ 30,–), maar daarvoor ben je ook 3 jaar lid van 040Energie. Wil je door, dan krijg je een offerte van de door 040Energie geselecteerde leverancier. Ben je akkoord dan wordt er een afspraak gemaakt voor de plaatsing. De plaatsing is meestal binnen een dagdeel gerealiseerd.

Je kunt ook eerst contact opnemen met Duurzaam Meerhoven, mail hiervoor naar duurzaam@meerhoven.nl (i.v.m. de vakantieperiode kan het iets langer duren voordat je een reactie ontvangt).

Energieke groet van jullie buurtgenoten,

Inge Kouw, Marjola Ruijten, Stefan van der Eijk, Harry van der Kallen en Kees Verhagen