Inge neemt afscheid van de stuurgroep – 22 juni 2017

In 2008 gaf ik me op als contactpersoon voor belangstellenden voor het opzetten van een Transition Town in Eindhoven. Voorjaar 2009 begon de initiële stuurgroep met het organiseren van activiteiten. Er zijn veel filmavonden, thema-avonden, etentjes en activiteiten gepasseerd in de afgelopen jaren.

De laatste jaren ben ik steeds actiever geworden in mijn eigen wijk, Meerhoven. Met een actieve groep vrijwilligers organiseren we daar als Duurzaam Meerhoven allerlei activiteiten. Ook de gemeente is dat opgevallen. Wethouder Yasin Torunoglu brengt vandaag een bezoekje aan Meerhoven om zijn dank uit te spreken. Daarnaast werk ik aan de opstart van een sociale onderneming, Meer.

Met al die wijkgebonden activiteiten bleek er steeds minder tijd over voor TransitieStad Eindhoven. Daarom is het voor mij tijd geworden om het stokje over te geven. Wie neemt het aan? De stuurgroep heeft dringend versterking nodig wil ze niet uit elkaar vallen.

Op 22 juni a.s. klinken we op de voorbije jaren en alles wat we tot stand hebben gebracht. Zin om er bij te zijn? Je vindt ons vanaf 18:30 uur in de Smalle Haven bij de Downtown Gourmet Market (http://www.downtowngourmetmarket.com/participants).  Je kunt daar zelf je hapjes en drankjes bij de verschillende ondernemers bestellen (zelf betalen met pin).

Ik kijk er naar uit om velen van jullie die TransitieStad Eindhoven al jaren volgen, o.a. via onze nieuwsbrief, te spreken.

Wat: Inge’s afscheid van de stuurgroep van TransitieStad Eindhoven
Wanneer:  donderdag 22 juni vanaf 18:30 uur
Waar: Down Town Gourmet Market, Smalle Haven 2014, Eindhoven
We hebben niets gereserveerd en kijken wel hoe het loopt.

24 mei 2017
Inge Kouw