Actie in Eindhoven voor eerlijke melk met Milieu Defensie

Met onze melk is meer mis dan je op het eerste gezicht zou denken. Wist je bijvoorbeeld dat onze koeien Zuid-Amerikaanse importsoja te eten krijgen? Dat daarvoor oerwoud wordt vernietigd? En dat hiervoor Zuid-Amerikaanse boeren van hun land worden verdreven? Lees meer op http://eerlijke-melk.nl/.

Daarom organiseert Milieu Defensie op maandag 6 en woensdag 22 februari ludieke acties op diverse plekken in Nederland waaronder Eindhoven. Voor de uitvoering van deze acties kunnen ze nog wel wat extra hulp gebruiken. Je moet er wel vroeg je bed voor uit. Dus heb je zin om te helpen en ben je nieuwsgierig naar hoe jij kunt bijdragen, neem dan contact op met Dorry Elshout (dorryelshout@hotmail.com) of Mischa Hakvoort (mischa.hakvoort@gmail.com).

Een duurzame wereld ontstaat niet vanzelf, hoe draag jij bij?

Met vriendelijke groet,
Inge Kouw