Opening VredesCirkel – 29 mei

In Park Meerland in Meerhoven wordt stap voor stap een VredesPad aangelegd. Op 29 mei wordt met een drumceremonie voor wereldvrede de VredesCirkel geopend.

Verder zijn er workshops meditatie en yoga. Voor kinderen is er vredes-schmink. Ook is er een optreden van een jongerengroep met zang en dans en een interactieve theatervoorstelling. Een foodtruck zorgt voor lekkere ekologische hapjes en drankjes.

Een volgend onderdeel van het Pad van de Vrede wordt een eetbare planten- en kruidentuin. Meer daarover een volgende keer. Bent u geïnteresseerd om te helpen bij de aanleg of het onderhoud, meldt u zich dan vast aan, zodat zij u op de hoogte kunnen brengen als met de aanleg begonnen wordt.

Waar: Park Meerland – Loop vanaf het Zandstrand richting Biomassacentrale
Wanneer: 29 mei 2016 van 14:00 tot 16:00
Entree: gratis
Meer informatie is te vinden op www.padnaarvrede.nu