Kledingruil – 4 november

De werkgroep Duurzaam Meerhoven organiseert een kledingruil in de Hangar in Meerhoven. Sociale contacten en hergebruik zorgen voor lokale veerkracht.

Iedereen is welkom! Vanaf 19.30 uur mag je je kleding komen inleveren. Let op! maximaal 5 stuks winterkleding (2 accessoires of sieraden tellen voor een) vanaf maat S. Natuurlijk is de kleding schoon en heel. Vanaf 20.00 uur mag je max. 5 stukken uitzoeken om mee te nemen.

Van de kleding die aan het eind van de avond (rond 21:00 uur) over is, bekijkt Dress for Success of er nog geschikte stukken tussen zitten. De rest wordt opgehaald door de kledingbank. Maar je mag je eigen overgebleven kleding ook weer mee naar huis nemen.

Locatie: De Hanger, Meerbos 4, Meerhoven
Datum en tijd: 4 november van 20:00 tot 22:00 uur
Kosten: geen
Opgeven: niet nodig, maar mag wel, mail dan naar duurzaam@meerhoven.nl
De kledingruil is een initiatief van de werkgroep Duurzaam Meerhoven i.s.m. de gezamenlijke bewonersorganisaties Meerhoven en TransitieStad Eindhoven