Nederlands Permacultuur Tijdschrift

Permacultuur raakt! Steeds meer mensen willen écht duurzaam leven en zelf de handen uit de mouwen steken. Permacultuur biedt een handvat om daar werk van te maken.

Maar hoe begin je daaraan en waar vind je informatie en gelijkgezinden? Op het net vind je al heel wat. En nu slaan Nederlanders en Vlamingen de handen in elkaar om een Vlaams-Nederlands permacultuurnetwerk op poten te zetten, zodat we elkaar gemakkelijker vinden en kunnen ondersteunen. Want permacultuur, daar werk je vooral samen aan!

Het onderwerp van het magazine is ‘ontwerpen voor een veerkrachtige toekomst’. Alle aspecten van permacultuur komen aan bod: de eetbare tuin, akker- en tuinbouw, economie, sociale permacultuur, transitie, nieuws, onderzoek, kortom permacultuur in de breedte. We behandelen zowel praktijk als theorie en plaatsen diepteartikelen. Permacultuur Magazine deelt kennis om een steeds breder publiek te enthousiasmeren en schuwt daarbij het debat niet.

Lees verder op http://permacultuur-magazine.eu/permacultuurmagazine/. Natuurlijk kun je je daar ook abonneren.