Diverse berichtjes (3)

  • Transition Towns vinden het erg belangrijk dat ambachten behouden blijven, dat we de kennis en ervaring van vroeger niet verliezen. Het ambachtshuis Brabant is een plek waar verschillende ambachten worden onderwezen. Zij organiseren ieder vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur een ‘open atelierdag’ op het Muntplein 16/17 in Eindhoven.
  • Zwerfboekenpunt bij Vitalis De Horst. Bij Vitalis aan de Imkerstraat 6 is een zwerfboekenpunt waar je boeken kunt meenemen en brengen.
  • Was je erbij op de nieuwjaarsbijeenkomst in De Bergen? Dan herinner je je Iris en Ruud nog wel. Zij willen van de zomer een nieuw restaurant openen, het RealFood Restaurant met een heel bijzonder formule, kijk maar eens op hun website:  http://www.realfoodrestaurant.nl/ 
  • In ‘Heel de Wereld’ schrijft Jelleke de Nooy-van Tol over het nieuwe normaal in de landbouw. Nadat zij heeft aangegeven wat er mis is in de huidige landbouw, geeft zij aan wat er anders kan en wat er al anders gedaan wordt.  Als iemand het wil lenen, ik (Inge) zal het meenemen naar de Transitie Inloop van 12 maart.http://www.janvanarkel.nl/nieuw/heeldewereld.html