Energieneutraal wonen: het kan! – 25 november

Energiezuinig wonen in een energieneutraal huis. Je hoort er veel over, maar wat betekent energieneutraliteit nu eigenlijk en hoe bereik je dat in de praktijk? Twee huiseigenaren die hun woning energieneutraal hebben gemaakt zullen op 25 november uitleg geven tijdens een informatieavond van 040energie.

Energiebesparing, het Energieakkoord, belastingmaatregelen, Europese plannen en maatregelen, wereldcongressen, nieuwe mogelijkheden om duurzame energie op te wekken. Het wordt er voor de energieconsument niet makkelijker op. Wil ik zelf een steentje bijdragen aan het verduurzamen van de wereld door mijn huis energiezuinig te maken? Hoe dan? Wat heeft effect en wat niet? Wat kost het en wat levert het op? Moet ik zonnepanelen nemen? Mijn huis isoleren? Al deze vragen komen aan de orde tijdens deze avond over energieneutraal wonen in een bestaand huis of in nieuwbouw.

De avond is gratis toegankelijk voor leden van 040Energie en andere belangstellenden en vindt plaats op dinsdag 25 november van 20.00 tot 22.00 uur in Buurthuis Bellefort, Iepenlaan 40 te Eindhoven. Informatie over het programma is te vinden op www.040energie.nl. U kunt u op deze site ook aanmelden via

aanmelden@040energie.nl