Transitie Inloop – 12 juni

2e Transitie Inloop op 12 juni

2e Transitie Inloop op 12 juni

Donderdag 12 juni organiseren we de tweede Transitie Inloop . We beginnen om 20.00 uur met een korte inleiding over stadslandbouw, dat, gezien de vele nieuwe initiatieven, nu heel erg populair is. Daarna willen we het woord graag geven aan de aanwezige buurtmoestuinen of andere stadslandbouw-initiatieven, voor een één- of twee minutenpresentatie over het project. Wat gaat goed, waar loop je tegenaan, waar wil je meer informatie over? 

Na deze inleiding is er volop gelegenheid om met elkaar na te praten en te netwerken. Ook Proeftuin040 is aanwezig om vragen te beantwoorden en advies te geven.

 

 

Locatie: Hoofdkwartier Drents Dorp, Beukenlaan 1 (onder het Strijps Bultje)
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Toegang: gratis, graag wel een donatie voor de drankjes.