Afdeling Milieudefensie Eindhoven – 25 juni

logo milieudefensieSinds een half jaar bestaat er in Eindhoven een werkgroep Luchtkwaliteit en Klimaat van Milieudefensie. Nu heeft de lokale werkgroep in overleg met het landelijk bureau besloten om zich om te vormen tot een echte afdeling van Milieudefensie in Eindhoven en omgeving (waarbij de afdeling in Geldrop zelfstandig blijft bestaan).

Het nieuwe afdelingsbestuur wil graag kennismaken met de achterban van Milieudefensie in Eindhoven en omgeving.

Daarom nodigen zij de leden uit voor een kennismakingsbijeenkomst op: Woensdag 25 juni om 20.00 uur, Buurtcentrum De Bergen aan de Oranjestraat 1 te Eindhoven.

Gastspreker is Ernst van der Leij, medeoprichter en bestuurslid van de energie-coöperatie Morgen Groene Energie uit Nuenen, een van de bekendste coöperaties in Brabant en betrokken bij o.a. het project Aireywoningen in Gestel en bij het recente zonne-energieproject op wijkcentrum Blixems.