Zelfstudiegroep permacultuur

Wie wil er op een goedkope manier meer leren over permacultuur?

Ik zou graag met een klein groepje het Engelstalige boek “earth user’s guide to permaculture” van Rosemary Morrow gaan bestuderen. Dit boek heb ik aangeschaft na enthousiaste opmerkingen van deelnemers uit een andere zelfstudiegroep. Ook ik ben opgetogen over het boek, vooral door de duidelijke kringlooptekeningen, interessant voor zowel de beginner als voor de gevorderde moestuinier.

Een zelfstudiegroep maakt afspraken met elkaar. Bijvoorbeeld wekelijks wordt één hoofdstuk gelezen en besproken. Men kan er ook voor kiezen samen te eten en/of samen aan de slag te gaan. Het boek bevat 27 hoofdstukken en kost £19.95 (+Є25.00) plus verzendkosten, geen geld voor gedegen permacultuurboek.

Heb je zin om op deze manier met zelfstudie te beginnen, mail naar Ellen at Beginhoven punt nl, vermeld daarbij in welke wijk je woont en of je het boek al (besteld) hebt. Als er veel geïnteresseerden zijn, kunnen we wijksgewijs meerdere leesgroepen starten. En misschien levert een grote bestelling van het boek korting op.

Rosemary Morrow: earth user’s guide to permaculture, isbn: 978 1 85623 051 3

Aanmelden en meer info: eindhoven@transitiontowns.nl