LETS bijeenkomst in Meerhoven – 3 maart

LETS staat voor Lokaal Economisch Transactie Systeem, een uitgebreid ruilsysteem van diensten: ik doe wat voor jou, jij doet wat voor een ander en weer een ander doet iets voor mij. Je zet je hobby’s of kennis in om een ander van dienst te zijn. Je verdient daar punten mee die wij in Eindhoven ‘talenten’ noemen. Daarmee koop je van anderen iets waar je zelf behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld schilderwerk, naaiwerk, tuinonderhoud, poetswerk of computerles. Jij bespaart tijd en energie op klussen die jij niet kunt of wilt doen. (Een ander vindt ze juist leuk!) En je maakt zo tijd vrij om dingen te doen waar je zelf lol in hebt en waar je goed in bent. Je kunt je talenten ook ruilen voor zelfgemaakte producten of tweedehands spullen op een talentenmarkt.
Geef je je geld niet zo snel uit aan luxe diensten? Ook dan biedt LETS een uitkomst om jezelf eens lekker te verwennen met een massage-, reiki-, voetreflexbehandeling enz. Daarnaast ontmoet je nieuwe mensen, je hebt de kans om nadere hobby’s uit te proberen of iets te leren.

Belangstellenden zijn altijd welkom om op onze talentenmarkt kennis te maken met onze LETS-kring in Eindhoven. Voor meer informatie www.letseindhoven.nl. Om je aan te melden voor de bijeenkomst in Meerhoven mail naar eindhoven@transitiontowns.nl, dan mailen wij je aanmelding door naar LETS.