Informatiemarkt in Hanevoet – 26 januari 2014

Op 26 januari stond TransitieStad Eindhoven samen met 040Energie op de informatiemarkt in Hanevoet. De informatiemarkt werd door de buurtvereniging georganiseerd in verband met het 40-jarig jubileum.

In de kraam besteedden we aandacht aan de mogelijkheden voor stadslandbouw in Hanevoet en als weggevertje hadden we aardperen en pompoenzaad. Veel mensen kennen de aardpeer niet. Het is een knobbelig soort aardappel die prima te bakken en te frituren is, iemand raadde aan om hem te verwerken in de soep. Als je op Aardpeer Googled vind je veel informatie en recepten.

We gaan meer bekendheid geven aan ons idee om een buurtmoestuin in Hanevoet op te zetten. Als daar voldoende belangstelling voor is, gaan we dit idee uitwerken en de opstart begeleiden. Interesse? Mail naar eindhoven@transitiontowns.nl.

Adres: Wijkgebouw ’t Slot, Kastelenplein, Eindhoven
Tijd: 12.00 – 15.oo uur