Minicongres ‘Proef(de) Tuin’ – 30 januari

Beste Stadslandbouwer,

Net voor de kerstdagen hebben we jullie de uitnodiging voor het minicongres ‘Proef(de)Tuin gestuurd, dat op 30 januari zal plaatsvinden. Tijdens het minicongres zal ook de officiële kick-off van Proeftuin040; platform voor Stadslandbouw in Eindhoven, plaatsvinden.

Inmiddels zijn er al een flink aantal aanmeldingen binnen. Omdat de capaciteit beperkt is tot ongeveer 100 personen (het lijken er inmiddels al wel wat meer te worden) bij deze de oproep; wil je aanwezig zijn bij de aftrap van Proeftuin040 en daarmee samen laten zien dat we stadslandbouw in onze stad nog weer een stap verder gaan brengen in 2014, meld je dan snel aan op:  info@trefpuntgroeneindhoven.nl. Vol = vol. Zie de uitnodiging voor verdere informatie.

Daarnaast maken we graag van de gelegenheid gebruik om de volgende oproep te doen:

– Achter de schermen zijn we druk bezig met het inrichten van de interactieve webportal, een van de zaken die nadrukkelijk naar voren kwam tijdens de werksessie van 29 november 2013. De webportal zal waarschijnlijk 23 januari online gaan. Een week vóór het kick-off event zodat we nog wijzigingen aan kunnen brengen voor de presentatie op 30 januari.
Mocht u nog interessante zaken hebben die niet mogen ontbreken op de webportal, laat het ons dan weten. Items voor de agenda, belangrijke nieuwtjes, oproepen et cetera zijn van harte welkom zodat we 30 januari al een zo actief mogelijke portal kunnen presenteren die nieuwe en bestaande stadslandbouwers stimuleert en inspireert. Graag aanleveren op info@proeftuin040.nl

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot de 30ste januari,

André Cools | Niek van de Klundert
Proeftuin040, platform stadslandbouw Eindhoven