Transition Towns trainingen in Deventer – 22 t/m 24 november

Een nieuwe TT-Basistraining (tegenwoordig onder de naam ZAAIEN), in het weekeinde van 22-24 november. Zie voor nadere info en aanmeldformulier : http://transitiontowns.nl/voorpagina/transition-trainingen-nederland/zaaien-basistraining-trainen-voor-transitie .

Voor iedereen die op een samenhangende manier aan een duurzame toekomst wil werken een must. Ook als je nog niet actief bent binnen een Transitie Town een mooie manier om de werkwijze van TT te leren kennen en te leren toepassen. Woon je in Eindhoven, dan kun je je, als je wilt, aansluiten bij Transitie Stad Eindhoven op een thema dat jou bezighoudt of bij de stuurgroep.

Voor het eerst in Nederland: de langverwachte TTraining voor ‘gevorderden’, onder de naam BLOEIEN, in het weekeinde van 13-15 december. Zie voor nadere info en aanmeldformulier: http://transitiontowns.nl/voorpagina/transition-trainingen-nederland/bloeien-vervolgtraining-voor-transitiegroepen . Mogelijk wil je er zelf aan deelnemen, en/of ken je mensen die dit graag zouden doen? Stuur de link in dat geval gerust door!