Duurzaam Diner bij Fun en Stefan – 24 mei

Het vorige duurzame diner bij wijkrestaurant In de Voortuin was gezellig, maar met negen aanmeldingen viel het na de vorige keer wat tegen. Toch was het weer gezellig en kwamen de gesprekken goed op gang. Het eten was uitstekend en we willen de kok dan ook graag nogmaals complimenteren. We kunnen het restaurant zeker aan iedereen aanbevelen.

Tijdens het diner is gevraagd wie het de volgende keer wil organiseren. Fun stelde voor om de volgende keer bij hun een biologische barbecue te houden. Omdat het aantal plaatsen beperkt is tot maximaal 12, verzoeken we je snel op te geven, vol is vol.

Eten: zowel vegetarisch als niet-vegetarisch. De vleesgerechten voor op de barbecue komen van onze vertrouwde leverancier “De Blije Big”. Voor afwisseling diverse salades & bijgerechten bereid met verse ingredienten (Fun & Stefan vragen om hulp om de salades & bijgerechten gezellig samen voor te bereiden!!).

Drinken: Witte/Rose wijnen, bier, jus d’orange & appelsap, thee & koffie.
Wanneer: vrijdag 24 mei, 18:30 – 22: 00 uur
Waar: bij Fun en Stefan in Meerhoven, adres wordt gemaild na aanmelding
Opgeven: siu.fun.to at gmail.com, geef tegelijk evt. dieetwensen door en of je wilt helpen bij de voorbereiding
Kosten: ca. € 10,– per persoon, het exacte bedrag wordt tijdens de bbq bekend.

In de nieuwsbrief van Nudge stond deze week een stukje over Duurzaam Uit Eten. Daarin wordt verwezen naar de website http://www.iens.nl/restaurant/eindhoven/duurzaam. Je kunt daar restaurants zoeken op het criterium Duurzaam. Tot mijn verbazing kom ik daar de echt duurzame restaurants, zoals Iris, niet tegen onder het kopje duurzaam. Een gemiste kans.