Verslag – Zeilweekend TT Eindhoven in Heeg – 26 – 28 augustus

Twaalf deelnemers meldden zich voor het zeilweekend dat Transition Town Eindhoven had georganiseerd. Arthur Pouwels was de grote kartrekker. In Heeg, Friesland, stapten we op de boten met stille elektrische motoren voor het manoeuvreren in de haven. Het was mooi zeilweer, wolken, een flinke wind en helaas af en toe een bui. Volgend jaar willen we er een algemeen zeilweekend voor maken, voor en door alle Transition Towners.

=======

Vorig jaar hebben we een fantastisch zeilweekend gehad en zelfs nog kunnen zonnen op het eind van het weekend. We gaan het dit jaar weer zeilen met Transition Town en hebben een optie op 3 elektro torenvalken! Nu hoeven we niet de kiezen en kan iedere boot genieten van de stilte en verborgen kracht.Uiteraard wens ik ons dezelfde sfeer, meer zon en goede wind toe.

Het zeilweekend is gepland op 26/27 en 28 augustus. Graag hoor ik per ommegaande of jullie geïnteresseerd zijn en meekunnen, zodat ik een redelijke inschatting kan maken over het aantal boten.

Programma: We starten rond 18:00 uur bij Hoora verhuur in Heeg. Zo krijgen we onze uitrusting, voordat het kantoor sluit en kunnen we ’s avonds al een stuk gaan varen en de elektromotor uitproberen. Bij Hoora verhuur aangekomen is het eerst tijd voor onszelf en eten we ons meegebrachte eten op. Zaterdag en zondag trekken we over de Friese meren rond. Onderweg zullen we hier en daar een gezellig havendorp aandoen.

Voor meer info volg deze [download id=”38″] of mail per omgaande met Arthur via arthur.pouwels@solcon.nl.