Mobilisatie Dag – 21 augustus 2021

Op 21 augustus organiseren de Zuidelijke Rebellen van Extinction Rebellion weer een giga motiverende mobilisatie dag in de Rebel Base in Eindhoven. Voor nieuwe rebellen om kennis te maken en bijvoorbeeld de Non Violent Direct Action Training te volgen. Voor bestaande rebellen om elkaar te ontmoeten en samen toffe dingen te doen. Ook de vorig jaar afgebroken Estafette actie kunnen we hier weer opstarten of ga het gesprek aan over de bijdrage die jij wilt leveren aan de landelijke najaarsrebellie van 11 tot 18 oktober.

 

 

 

 

 

 

 

De klimaatramp is dichterbij dan ooit.

Maak jij je ook zoveel zorgen?

Kom naar de derde mobilisatiedag van Extinction Rebellion (XR) in het zuiden om kennis te maken. Natuurlijk is er veel ruimte om vragen te stellen en plannen te smeden. Er is muziek, je ontmoet gelijkgestemden en er is tijd voor een hapje en een drankje.

Op het programma o.a.:

  • de klimaatlezing met een eerlijk verhaal
  • een lezing over landbouw en klimaat
  • een workshop over de relatie tussen klimaat en racisme
  • een training over campagne voeren voor het klimaat
  • maak je eigen banner of vlag.

Doe met ons mee! Laat weten of je komt via bovenstaande QR-code.

21 augustus 2021 van 12:00 – 17:00
LAC Gebouw, Mathildelaan 1a, Eindhoven

The climate disaster is closer than ever.

Are you worried as well?

Come to the third mobilization day of Extinction Rebellion (XR) in the south to get acquainted. Of course, there is a lot of room to ask questions and forge plans. There’s music, you meet like-minded people and there’s time for a snack and a drink. On the program among others: – the climate lecture with an honest story

  • a lecture on agriculture and climate
  • a workshop on the relationship between climate and racism
  • a training on campaigning for the climate
  • make your own banner or flag.

Join us! Let us know if you come via the QR code above.

21 August 2021 from 12:00 – 17:00
LAC Gebouw, Mathildelaan 1a, Eindhoven