Grip op je energie – Meerhoven – 14 november 2017

Na succesvolle informatieavonden over zonnepanelen en warmtepompen gooit Duurzaam Meerhoven het dit najaar over een andere boeg. Weinig mensen weten hoeveel energie ze nu eigenlijk verbruiken. En of het veel of weinig is dat ze maandelijks aan energiekosten kwijt zijn. Valt er nog iets te besparen? Hoe zit het als je zelf energie opwekt? Met welke slimme keuzes is de energierekening positief te beïnvloeden? Deze vragen staan dinsdag 14 november centraal. Dan organiseert Duurzaam Meerhoven om 20.00 uur een informatieve bijeenkomst rondom de energierekening met als thema ‘Grip op je energie’. Meld je snel aan, want vol=vol.

Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht. Initiatiefneemster Inge Kouw: “We buigen ons in kleine groepjes over de energierekeningen. Gezien het persoonlijke karakter zijn er dan ook maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.” Samen met Buurkracht organiseert Duurzaam Meerhoven activiteiten, acties en informatieve bijeenkomsten om het energiebewustzijn te verhogen. Zo kunnen buurtgenoten zich via buurkracht.nl/meerhoven inschrijven om gratis een energiemeter te lenen. “En laat je ons weten wat je gemeten hebt, vertellen wij of het verbruik van de apparaten hoog of laag is”, aldus Inge.

Op de hoogte blijven

Duurzaam Meerhoven werkt met, voor en door buurtbewoners aan een veerkrachtige wijk. Of je nu vooral begaan bent met de natuur, voedsel of energie, iedereen kan op zijn eigen manier bijdragen. Volg Duurzaam Meerhoven via duurzaammeerhoven.nl en via buurkracht.nl/meerhoven. Inwoners kunnen zich registreren en worden dan via e-mail op de hoogte gehouden.

Wat:                 informatieve bijeenkomst rondom energie
Wanneer:         dinsdag 14 november van 20.00 tot 22.00 uur
Waar:               De Hangar, Meerbos 4, Meerhoven
Aanmelden:      Ja via duurzaam@meerhoven.nl