Nieuwjaarsbijeenkomst – 12 januari 2017

UITNODIGING

Nieuwjaarsbijeenkomst TransitieStad Eindhoven en RealFood Restaurant Andersom

Donderdag 12 januari 2017
16:00 – 21:00 uur
Raadhuisstraat 14, 5582 JD Waalre

Net als vorig jaar organiseert TransitieStad Eindhoven en stichting RealFood een nieuwjaarsbijeenkomst. Kom donderdag 12 januari naar Waalre om met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar en misschien even terug te kijken op de successen van het afgelopen jaar. RealFood Restaurant Andersom verzorgt de hapjes.

Programma
16:00 – helpen bij het bereiden van de hapjes
18:00 – start bijeenkomst
Tussen de gangen door worden weer pitches gehouden, je krijgt de mogelijkheid jouw initiatief aan de aanwezigen voor te stellen. Wij praten jullie bij over initiatieven als cursus compostmeester, zadotheek (TSE), informatiecentrum de Graanschuur en bisfenol-vrij-actie (RF).

Kosten
Voor de kookworkshop hopen we dat deelnemers groenten meebrengen uit eigen (moes)tuin. We vragen elke deelnemer om bij te dragen in de kosten middels een donatie en een bijdrage voor je eigen drankjes.

Aanmelden
Om niet te veel of te weinig klaar te maken, vragen we je aan te melden via deze link of mail naar info@transitiestadeindhoven.nl.

TransitieStad Eindhoven
Sinds 2009 probeert TransitieStad Eindhoven inwoners van Eindhoven te stimuleren om duurzame en veerkrachtige keuzes te maken. Daarbij werkt ze o.a. samen met 040Energie en Proeftuin040. De werkgroepen Stadslandbouw, Meerhoven en Duurzame Educatieve Bakfiets dragen daar ieder op eigen wijze aan bij.

Stichting RealFood
Stichting RealFood promoot gezonde voeding, zonder kunstmatige en chemische toevoegingen. Het RealFood Restaurant is het eerste project van de stichting. RealFood kookt biologisch, met de seizoenen mee en zoveel mogelijk uit de lokale omgeving. Maar het allerbelangrijkste is om te laten zien dat gezond eten ook heel erg lekker kan zijn. Naast eten en koken hebben ze diverse activiteiten rondom voeding en gezondheid, zoals lezingen, kookcursussen en workshops. http://www.realfoodrestaurant.nl/

Fijne jaarwisseling en hopelijk tot 12 januari.

Stichting RealFood &TransitieStad Eindhoven.

Voor meer informatie:
info@transitiestadeindhoven.nl
06 1399 2871