De Verandering over Mondiale voetafdruk – 14 februari 2017

Jan Juffermans, bekend milieuactivist, over een duurzame aarde.

Op dinsdag 14 februari om 20.00 uur vindt er in de Hoogstraatgemeenschap aan de Hoogstraat 301-a een presentatie plaats over de weg tot een meer duurzame aarde. Deze presentatie wordt verzorgd door Jan Juffermans, medeoprichter van De Kleine Aarde, milieuactivist en nationaal en internationaal erkend deskundige op dit gebied.

De avond wordt georganiseerd door de werkgroep De Verandering, voorheen De Vierde Kamer. De toegang is gratis, een kleine eigen bijdrage in de kosten is van harte welkom.

Door deze avond te bezoeken krijgt men zicht op wat er mondiaal nodig is om de aarde duurzaam te maken. Evenals een handleiding om de eigen leefstijl meer te verduurzamen, beiden met behulp van de zogenaamde mondiale voetafdruk.

Verdere informatie over De Verandering vindt u op: http://hoogstraatgemeenschap.nl/deverandering.shtml

Namens de werkgroep De Verandering (voorheen De Vierde Kamer), Stephan Mulder