Lezing over plukbloemen en vaste planten in de tuin – 27 juni

Deze Transitie Inloop worden om en om georganiseerd door TransitieStad Eindhoven, Groen Gennep en Proeftuin040. Deze keer is de beurt aan door Groen Gennep.

Eetbare bloemen komkommerkruidDeze avond over plukbloemen en vaste planten in de tuin wordt verzorgd door Els Bressers en Joke van Doornewaard. Zij zullen u een en ander vertellen over het zelf kweken van planten en bloemen in de tuin, o.a. voor boeketten en we laten ook voorbeelden zien van bloemstukken schikken in potten en vazen.

Als het weer het toelaat beginnen we met een rondleiding door onze beide tuinen, zodat wij de planten en bloemen kunnen laten zien en toelichten. Daarna gaan we naar de tuinkamer, waar, onder het genot van een kopje koffie of thee, de avond wordt vervolgd.

Wij verwachten omstreeks 21.00 uur deze avond te kunnen afsluiten.

U bent van harte welkom,

Datum: Maandag 27 juni 2016 om 19.30 uur
Adres: Volkstuinvereniging Groen Gennep, Genneperweg 199, 5644 RS Eindhoven
Telefoon: 040-2512899, in geval van vragen

Tot 27 juni a.s.

Vriendelijk groet van Els en Joke