Nieuwjaarsbijeenkomst – 20 januari 2016

UITNODIGING NIEUWJAARSBIJEENKOMST

Transitiestad Eindhoven en Stichting RealFood

20 januari 2016

RealFood 500x250Op de nieuwjaarsbijeenkomst 2016 hopen we met jullie te mogen klinken op een duurzaam, gezond en inspirerend jaar. Op onze eerste gezamenlijke avond is er weer de mogelijkheid om jouw idealen of plannen te delen. Er is ruimte voor diverse pitches. Dit keer geen potluck, maar vooraf een korte hapjes-kookworkshop, in de eerste eetgelegenheid van stichting RealFood Anders, net buiten onze gemeentegrens.

Vorig jaar organiseerde TransitieStad Eindhoven een nieuwjaarsbijeenkomst in buurtcentrum ‘de Bergen’. Een van de de pitches werd gehouden door Iris, van Stichting RealFood, ze deelde haar droom: een restaurant in het hart van de stad, waar gezond (biologisch, vers, regionaal) voedsel voorop staat. Het chique restaurant is nog niet verwezenlijkt, wel een kookstudio / restaurant in het nabijgelegen Aalst, een kwartiertje fietsen vanaf de Genneper watermolen. Deze avond zijn we hier te gast.

Omdat de locatie net buiten de stadsgrens is, organiseren we een fietstocht naar het restaurant, vertrekkend om 16.30 vanaf het parktheater. Vanaf 17.00 uur worden gezamenlijk hapjes klaar gemaakt en rond 18.30 hopen we dat het avondprogramma kan beginnen.
We vragen een vrijwillige financiële bijdrage voor de onkosten. We vragen om vooraf in te schrijven i.v.m. de inkoop, daarbij kan aangegeven worden of je een pitch wil houden. Meer info mail.

Wij heten iedereen van harte welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst, woensdag 20 januari 2016, 17.00-21.00 uur,
RealFood Restaurant Andersom, Raadhuisstraat 14, Aalst-Waalre

Een gedachte over “Nieuwjaarsbijeenkomst – 20 januari 2016”

  1. Mocht je fietsen toch een bezwaar vinden dan delen wij nog 3 plaatsen in een volledig elektrische auto (100% groen stroom). We rijden vanuit Acht, woon je in Eindhoven op de route naar Waalre stuur ons dan een mailtje en we pikken je op! guido@transitiestadeindhoven.nl

Reacties zijn gesloten.