Voorwoord – oktober 2015

Als ik aan de nieuwsbrief begin denk ik vaak ‘wat hebben we te melden?’, maar als alles opgeschreven is, dan is het toch weer een hele waslijst. Met deze maand veel activiteiten in Meerhoven van de werkgroep Duurzaam Meerhoven die gesteund wordt door de samenwerkende bewonersorganisatie. Zouden er in meer wijken werkgroepen of commissies zijn die met duurzaamheid bezig zijn? Ik houd me aanbevolen en zou graag contact met ze opnemen.

Afgelopen maand weer ongeveer 10 nieuwe inschrijvingen voor onze nieuwsbrief, het aantal lezers zit nu ruim boven de 250. Maar zoals ik in mijn welkomstmail altijd schrijf, transitie is niet alleen ontvangen van een nieuwsbrief, maar ook participeren. Wat deel jij de komende maand met onze lezers? Gebruik daarvoor facebook of stuur mij een mail.

Ik ben benieuwd naar je input.
Inge