Voorwoord juli

Beste lezers,

Wegens ziekte zijn de kookworkshops van 18 juli en 9 augustus gecanceld. Wat we daarvoor in de plaats kunnen aanraden is de Happy Building Challenge op 7 juli. Voor alle bouwers onder ons, maar ook voor stadslandbouwers en degenen die met energie bezig zijn. Een groot gebouw, een uitdaging en veel creatieve en praktische mensen, dit wil je meemaken.

Het belangrijkste nieuws in juni was waarschijnlijk wel de uitspraak in de rechtzaak die Urgenda had aangespannen.  De grote vraag nu is wat de overheid er mee gaat doen.

We zijn op zoek naar versterking voor ons Stadslandbouw team. Zin om bijvoorbeeld een keer een zaden- en plantenruilmarkt te organiseren of een inloop, of … laat het weten. Het is mogelijk om slechts een onderdeel op te pakken.

Dan rest me nu niet meer dan jullie allemaal een hele fijne zomer toe te wensen. Noteer voor na de zomervankanties vast de inloop permacultuur op 10 en de ruilbeurs op 19 september.

Inge