Zelf-leesgroepen

Het uitkomen van twee boeken is aanleiding om zelf-leesgroepen te stimuleren.

Het eerste boek ‘permacultuur in je moestuin‘ is geschikt voor de beginnende lezer en het ons klimaat. We weten dat er in onze achterban veel interesse in permacultuur is, binnen onze stuurgroep bleken al verschillende leden tevreden met de aankoop van dit boek. In een zelf-leesgroep kun je met de medelezers afspreken hoeveel hoofdstukken jullie in de komende periode gaan lezen, deze ‘lesstof’ kun je daarna met elkaar doornemen zodat je je gemakkelijker in de materie kunt verdiepen.

Een wat ingewikkelder verhaal staat in ‘het bodemvoedselweb‘, het gaat over de gezondheid van de bodem en datgene wat er allemaal in leeft en wat er nodig is voor gezonde oogsten.

Inkijkexemplaren van beide boeken zijn te bekijken op de volgende zadenruilmarkt en op de groenmoesmarkt (volg de linken).

Als je je aanmeldt, geef dan meteen aan in welke wijk je woont, zodat we mensen zoveel mogelijk wijkgericht met elkaar kunnen verbinden.

Een gedachte over “Zelf-leesgroepen”

  1. in de collectieve velttuin Valkenswaard experimenteren we ook met permakultuur. lijkt me leuk om mee te doen aan de leesgroep voor verdere verdieping.

Reacties zijn gesloten.