Duurzaam Diner – 27 november

Met het maandelijkse Duurzame Diner willen we in november naar Café Allee gaan. Lekker eten en bijpraten met gelijkgestemden, ervaringen uitwisselen, nieuwe ideeën op doen. Kom ook!

Lekker eten op Strijp-S? Bij Caffee Allee ben je op het goede adres. We bieden een even lekker als betaalbaar ontbijt én lunch met biologische producten. Je kunt ‘s ochtends genieten van een heerlijk croissantje met een kop koffie, ook om mee te nemen. We hebben een uitgebreid lunchbuffet en bieden daarnaast dagelijks een wisselend aanbod van sandwiches, verse soepen, salades en sappen. ‘s Avonds kun je bij ons ook terecht voor een heerlijk diner of een gezellige borrel. Op onze uitgebreide menukaart vind je vers bereide gerechten met producten uit eigen regio.

Stichting Robin Hood Eindhoven is een sociale onderneming die in omgeving Eindhoven maatschappelijke activiteiten op de kaart zet. Voor onze partners Trudo en Lumens Groep is dit een uitgelezen kans om puur maatschappelijk bezig te zijn in hun vakgebied. Leren, werken en meedoen staan centraal. Daarom bieden we kwetsbare mensen, zoals langdurig werklozen en wajongers, kansen om vooruit te komen in het leven. Werkervaring is het sleutelwoord. Opleiden en werken (onder begeleiding) zijn de onderleggers met als doel nieuwe en betere perspectieven bieden. Het bestuur van stichting Robin Hood heeft een onafhankelijke voorzitter en werkt nauw samen met de gemeente Eindhoven, horeca werkgevers, het UWV en diverse scholen.

Meldt je aan via info@transitiestadeindhoven.nl.