DE bakfiets dit najaar in ‘productie’

P3210266

Maandag 21 maart zat de kerngroep bij elkaar die DE bakfiets voor duurzame educatie helpen realiseren. O.a. 040energie, gemeente Eindhoven, Eindhovens Vakcollege en Korein waren bij onze partner Van Den Hoff installatiebedrijf vertegenwoordigd.

Na een voorstelronde en presentatie van hoe ver het project gevorderd is was er ruim de tijd om met  alle aanwezigen over de totstandkoming te sparren. Hier is o.a. uitgekomen dat DE bakfiets een stichting gaat worden, een aantal aanwezige evt. daarin een bestuursfunctie gaan vervullen, er geld, middelen en ondersteuning van zowel bedrijven, branche organisatie als de gemeente te verwachten zijn.

De technische VMBO scholen gaan er in het najaar een schoolproject van maken en samen met MBO scholen gaat daarna de eerste duurzame bakfiets van herbruikbaar materiaal gebouwd worden.

Meer informatie zie www.DEbakfiets.info of de Facebook pagina