Transitie Inloop – Stadslandbouw – 11 december

Op 11 december organiseertTransitiestad Eindhoven in samenspraak met Proeftuin040  een transitie inloop rondom Stadslandbouw. Tijdens deze avond willen we graag van jullie horen welke onderwerpen interessant zijn om komend jaar samen te bespreken. Verder willen we jullie wensen en ideeën horen over de Dag van de Stadslandbouw.  Kortom, we willen jullie aan het woord laten!

Stadslandbouw Inloopavonden 2015
Proeftuin040 en Transitiestad willen, in samenwerking met andere partners, komend jaar structureel (4 tot 6 keer per jaar) informatieavonden organiseren, om kennis, inspiratie en ervaringen te delen. We vinden het belangrijk dat deze avonden aansluiten bij jullie behoefte. Welke thema’s zijn interessant om uit te diepen? Wat voor kennis wil je graag opdoen? Hoe zou de vorm van zulke avonden moeten zijn? We zullen 11 december even kort onze ideeën daarover toelichten, maar vooral luisteren naar hoe jullie dat voor je zien. “

Dag van de stadslandbouw 2015
De Dag van de Stadslandbouw wordt in 2015 in Brabant georganiseerd. Dit jaar hebben Proeftuin040 en Transitiestad gezamenlijk de fietstocht georganiseerd. Maar wat doen we volgend jaar? Moet het vooral iets worden voor stadslandbouwers onderling? Of juist iets om andere mensen te inspireren? En wie wil er graag meewerken?
inloop2

Jullie zijn meer dan welkom op 11 december vanaf 20:00 in het Hoofdkwartier van het Drents Dorp (onder het Strijps Bultje) om je ideeën, commentaar en creatieve hersenspinsels met ons te delen!