Laat jouw innerlijke klimaatrebel los tijdens Festival XR Zuid-Nederland – 20 september 2020

In verband met het Coronavirus is het Festival van XR Zuid-Nederland verplaatst naar 20 september. Tegen die tijd een update over eventuele gewijzigde programma elementen.

 

Maak jij je ernstig zorgen over de staat van het huidige klimaat? En ben jij klaar om jouw innerlijke klimaatrebel te ontmoeten? Laat jezelf dan inspireren tijdens het Festival XR Zuid-Nederland op zondag 22 maart. Extinction Rebellion Brabant organiseert op deze dag een binnenfestival met prikkelende activiteiten, en jij bent van harte welkom. Het festival vindt plaats in TAC Eindhoven en is te bezoeken tussen 9.30 en 17.30 uur.

Actiegroep Extinction Rebellion, in de volksmond ook wel XR, staat bekend om haar vreedzame, creatieve en disruptieve acties. De acties en evenementen staan in het teken van de tien kernwaarden, waaronder de behoefte aan een gezonde en veerkrachtige cultuur die meebeweegt met de omstandigheden.

Tijdens Festival XR Zuid-Nederland leer je hoe jij bijdraagt aan een soortgelijke cultuur. Neem deel aan talks over Animal Rebellion, Climate Justice en Klimaatpsychologie. Of bedruk je eigen XR merchandise tijdens de Block printing. Iedereen is welkom tijdens dit laagdrempelige doch uitdagende festival.

Meer informatie over de evenementen vind je op de Facebookpagina van Extinction Rebellion Brabant.