Transitie Training – 18 en 19 april 2015

Als je met veranderingen bezig met, met de uitdagingen van deze tijd rondom CO2 uitstoot en klimaatverandering, als je daarbij wel wat hulp kunt gebruiken, overweeg dan om deze training te volgen. Aansluiten bij een initiatief bij jou in de buurt of er zelf een op starten kan daarna altijd. Maar misschien zijn de vaardigheden die je hier krijgt aangereikt voor jou voldoende om je bij de dingen waar je mee bezig bent verder te helpen.

Open Space luisteren kleinKun je een hart onder de riem gebruiken? Doe inspiratie op voor jouw Transition Town initiatief in het gecombineerde Zaaien en Bloeien trainingsweekend op 18 en 19 april. Zo kunnen startende en al draaiende TT’ers kennis met elkaar maken en een beetje van elkaars programma meesnoepen.

Zaaien is voor TT (door-)starters en behandelt de basis: wat zijn de drijfveren en de bouwstenen van TT, hoe kun je te werk gaan en hoe verbreed en verdiep je je inititiatief?

Bloeien is een training voor TT’ers die al bezig zijn, waarin we kijkenTraining waar je tegenaan loopt en welke tools je verder kunnen helpen.
Beide trainingen putten uit 8 jaar wereldwijde transitie-ervaring en maken het gedachtegoed daarmee invoelbaar en sprankelend. Ook blijkt een weekend lange ontmoeting met andere TT’ers vaak een warm bad.

http://transitiontowns.nl/training