Dutch Design Week – Urban CampScape

Urban CampScape biedt de mogelijkheid om tijdens deze editie van de Dutch Design Week te overnachten als een stedelijke avonturier in het hart van design-Eindhoven: Strijp-S. De ruimte onder het ‘Strijps Bultje’ zal een week lang het decor vormen voor een stadscamping en zal dé hangout van de Dutch Design Week zijn. Zowel ‘s overdag als ‘s avonds staat er een interactief, ontspannend en leerzaam programma klaar.

De gasten en bezoekers zullen zich thuis voelen in het decor van de veldkeuken zit en kook units van Ontwerpstudio Bomm, waar cateraar (H)Eerlijk Anders de lekkerste ontbijtjes en maaltijden bereidt met verse en duurzame producten uit de Philips Fruittuin.

Bij Urban CampScape hoef je je geen moment te vervelen. Wat dacht je van een workshop Guerilla Gardening? Help mee met het aanleggen van een stukje (eetbare)tuin in het kader van de Groene Corridor en geef de plek een nieuwe uitstraling onder leiding van Frank Verhagen, beheerder stedelijk groen en bomen. Of ga je liever mee op (fiets)excursie door de Groene Corridor en Landelijk Strijp en denk mee over de toekomst van dit gebied en het Strijps Bultje? Als de dag zijn einde lijkt te naderen gaat het programma van Urban CampScape nog een paar uur verder, met live optredens van The New Habit en Vilt Rock. Of toch lekker onderuit gezakt een film kijken verzorgd door Plaza Futura?

Urban CampScape wordt georganiseerd door:

Manoe Ruhé (Studio Urban Sprinkle) Kirsten Bekkers (Trainee Gemeente Haarlemmermeer) André Cools (Studio Synthese)

http://www.urbansprinkle.com/urbancampscape/program/saturday-20-10/. Ook Transition Town ‘s-Hertogenbosch werkt mee aan het gevarieerde programma.

Tijdens de guerilla gardening activiteiten op zondag 21 oktober zal er in ieder geval in de ochtend iemand aanwezig zijn van Transition Town Eindhoven.