De Grote Herscholing – 1 juli

KENNISMAKEN, KENNIS DELEN, SAMEN DELEN:

GRATIS en voor iedereen: zondag 1 juli a.s., vanaf 13.30, eerste kennismakingsbijeenkomst van “De Grote Herscholing”.

Denk mee op een vergeten stukje groen, aan de oost-zijde van station Beukenlaan, Eindhoven (t.o. Klokgebouw).

Rond 14.00 uur willen we iets vertellen over ons initiatief, De Grote Herscholing en haar doelstelling: bewustwording en elkaar helpen bij gratis scholing via het vormen van zelf-educatie-groepen. Onderwerpen waar mensen al mee aan de slag willen: ‘eetbaar groen’, ‘koken in de internationale keuken’ en ‘open source’. Je bent van harte welkom om jouw passie te presenteren en zo je eigen scholingsgroep te vormen.

Rond 15.00 uur worden er mantra’s gezongen.

SAMEN DELEN essentieel om deze bijeenkomst te laten slagen, er zijn geen voorzieningen op dit groene uithoekje. Neem iets mee om te delen; iets te drinken, te knabbelen, een kleed om op te zitten, een muziekinstrument, je beste vriend, bij regen een partytent, etc. Liever geen drank, drugs en eventuele honden bij je houden.

De Grote Herscholing is een nieuw Eindhovens initiatief om KENNIS met elkaar te DELEN. Dit idee kreeg mede gestalte door een ecologisch samenwerkingsproject van actieve leden van http://Eindhoven.TransitionTowns.nl/ en www.OccupyEindhoven.nl. We willen op leuke wijze van en aan elkaar leren, zonder schoolplan, gericht op eigen nieuwsgierigheid. Zelfeducatie is de beste educatie, maar, het is leuker als je mensen ontmoet die je passie delen.

Meer informatie en programma: www.DeGroteHerscholing.nl.